1988

Γεννιέμαι στην Αθήνα, με καταγωγή από την Άσσο της Κεφαλονιάς.

2004

Αποφοιτώ από το Ενιαίο Λύκειο Ραφήνας

2009

Αποφοιτώ με αριστείο και πρωτείο από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάσθηκα αμισθί στο Υπουργείο Εξωτερικών, την εφημερίδα Καθημερινή,  το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης Παν. Αθηνών και την εταιρεία EDGE Research and Consultancy (πλέον GFK Hellas)

2010

Ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics στον τομέα του εθνικισμού και επιστρέφω στην Ελλάδα όπου και δραστηριοποιούμαι έκτοτε στο χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, ξεκινώντας ως συντάκτης και αθρογράφος στο iefimerida.gr και ως αρχισυντάκτης στο koolnews.gr (σήμερα reader.gr)

2012

Λαμβάνω από τον Δήμο του Άαχεν το βραβείο “Καρλομάγνος” για τη δράση μου στην προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας, ως συντονιστής στην Ελλάδα του πανευρωπαϊκού περιοδικού Cafébabel και του δημοσιογραφικού έργου «Europe on the Ground»

2014

Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος και ορίζομαι αντιδήμαρχος στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμιου με αρμοδιότητα την πόλη του Πικερμιου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ο Δήμος υπήρξε ο πρώτος δημόσιος φορέας που διέθεσε πανω απο 60 σύνολα δεδομένων στους πολίτες, ενώ μέχρι σήμερα έχει λάβει 3 βραβεία «Smart Cities awards».

2015

Συμμετέχω στο πρόγραμμα Emerging Leaders του έτους 2015 στο Harvard

2016

Στο 10ο Συνέδριο της ΝΔ εκλέγομαι 5ος σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ενώ η Καθημερινή με συμπεριλαμβάνει στο αφιέρωμα «30 κάτω των 30».

Παράλληλα, συμμετέχω στη συγγραφή του συλλογικού έργου «Απελευθέρωση της Εκκλησίας από το Κράτος» εκδ. Manifesto

2017

Συμμετέχω στην ομάδα προγράμματος της ΝΔ στον τομέα Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα εργάζομαι στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας επεκτείνοντας την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούμε από το 1999 με αντικείμενο τις γραφικές τέχνες και την έντυπη επικοινωνία . Σε συνεργασία με την Spin Communications, την Strategycom και την i-dialogue υλοποιούμε εφαρμογές στρατηγικής αλλά και προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

2018

Ολοκληρώνω τη συγγραφή του βιβλίου «Μανιφέστο για τις ελληνικές πόλεις», εκδ. Free Thinking Zone

2019

Συμμετέχω στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ  στην μονοεδρική εκλογική περιφέρεια της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης.

2020

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, αναλαμβάνω Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Παράλληλα παρακολουθώ το 2ο μεταπτυχιακό στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με αντικείμενο «Πολεοδομία & Χωροταξία».

2024

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά, αναλαμβάνω Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κηφισιάς.