Συμμετοχή στο 12ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ

Το τριήμερο 14-17 Δεκεμβρίου διεξήχθη στο Metropolitan Expo, το 12ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο είχα τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχω ως σύνεδρος.

Ήταν ένα συνέδριο ανοικτό στην κοινωνία, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παράλληλο πρόγραμμα στο οποίο συζητήθηκαν από ζητήματα στρατηγικής, διαχείρισης social media αλλά και η προσαρμογή της χώρας στα δεδομένα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, το cyber-bullying και η θέση των γυναικών στην αγορά εργασίας.

Κορυφαία σημεία του συνεδρίου ήταν η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για 2.000 ευρώ για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται, προκειμένου να αναστραφεί το δημογραφικό πρόβλημα και η αύξηση του κατώτατου μισθού δύο φορές σε σχέση με το στόχο αύξησης του παραγώμενου ΑΕΠ.

Το συνέδριο έκλεισε με την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία αποφάσισα να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος, δεδομένης της επιθυμίας μου να πολιτευθώ στις βουλευτικές εκλογές στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αν και εφόσον φυσικά ο Πρόεδρος με κρίνει κατάλληλο.

 

Μοιράσου το όραμά μου