Στη Ραφήνα η αστική συγκοινωνία – Μετονομάστηκε η γραμμή του ΟΑΣΑ

Ήταν μια υπόσχεση πολλών, αίτημα ακόμη περισσότερων. Όταν το γράφαμε στο προεκλογικό μας φυλλάδιο ακόμα και μεταξύ μας κοιταζόμαστε μειδιάζοντας.

Ακόμα και όταν με την συνδημότισσά μας κ. Θέμις Φούλια από τον ΟΑΣΑ εξετάζαμε τις στάσεις για την επέκταση της γραμμής, έλεγα να δεις κάπου θα σκοντάψουμε στο τέλος, δεν θα σπάσουμε το μονοπώλιο των ΚΤΕΛ.

Δυστυχώς δεν έχει γίνει αντιληπτό πόσο μεγάλη κατάκτηση είναι όχι μόνο η επέκταση αλλά και η μετονομασία της γραμμής. Το παλέψαμε και το κερδίσαμε. Σύντομα θα φτάσουμε και στο λιμάνι – πρακτικά θα γίνει άμεσα μέσω της ανταπόκρισης με τη δωρεάν δημοτική συγκοινωνία.

Η φωτογραφία είναι από την λειτουργία της νέας γραμμής. Αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά της Ραφήνας και του Πικερμίου που όπως εγώ αλλάζαμε δύο και τρεις συγκοινωνίες για να φτάσουμε στις σχολές μας για τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Είναι οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει πραγματικά αυτό.

Όσο για τα σχόλια κάποιων που βρήκαν να κάνουν μόνο κακόβουλη μικροπολιτική κριτική, ας προσπαθήσουν να καταλάβουν τον λαό και μετά ας δηλώσουν έτοιμοι να τον… διακονήσουν.

Η νίκη αυτή ανήκει στη Ραφήνα.

Μοιράσου το όραμά μου